Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- 30 g di scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 100 g di albumi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- pangrattato q.b.
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 25.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari ripieni su crema di pane
1 godz. 10 min
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Calamari ripieni alla norma
1 godz. 30 min
Tartare al salmone
1 godz.
Ravioli fritti salati
1 godz. 5 min
Mitili ripieni alla ligure
1hod. 50min
Cannolo scomposto
3h
Marinatura delicata al vino bianco
15min
Ravioli con cuore di nduja e pesto di melanzane
1 godz.
Cannolo siciliano scomposto
30 min
Rotolo di nasello ai gamberi
1 godz.
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min