Cihazlar ve Aksesuarlar
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 30 dk
15 pieces
Malzemeler
Tempered chocolate
-
dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)300 g
Caramel filling
-
caster sugar250 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
water1030 g
-
butter30 g
-
milk chocolate50 g
-
vinegar50 g
-
hazelnuts, without skin plus extra for any additional moulds15
-
edible gold leaf
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Sodyum
12.3 mg
Protein
1.7 g
Kalori
671.1 kJ /
159.8 kcal
Yağ
10.9 g
Lif
0.3 g
Doymuş Yağ
6.3 g
Karbonhidrat
14.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thermomix creating something incredible
92 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 dk
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 dk
Strawberry and meringue semifreddo
12sa 15 dk
Traditional French vanilla canelé
49sa 5 dk
Magnolia Kitchen caramel ganache
4sa 40 dk
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24sa 35 dk
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2sa 50 dk
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28sa 15 dk
Caramel toffees
2sa
Butterscotch Pudding
35 dk
Peanut butter choc chip slice
1sa 20 dk
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3sa 10 dk