Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tempered chocolate
- 300 g dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)
Caramel filling
- 250 g caster sugar
- 130 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1030 g water
- 30 g butter
- 50 g milk chocolate
- 50 g vinegar
- 15 hazelnuts, without skin, plus extra for any additional moulds
- edible gold leaf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 14.5 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 12.3 mg
Alternatif tarifler
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40 min
Boston Bun
2 godz. 45 min
White chocolate and pistachio madeleines
4 Std. 35 Min
Lamington swiss roll
25 godz. 40 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Croissants
16h
Pull-apart sunshine bread
40 Min
Brioche hot cross buns
2 godz. 30 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min
Ube ice cream
12h 10 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.