Cihazlar ve Aksesuarlar
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
6 portions
Malzemeler
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
gluten free flour to dust
-
eggs2
-
caster sugar140 g
-
grapeseed oil10 g
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder½ tsp
Lemon glaze
-
pure icing sugar75 g
-
lemon juice10 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
56.4 mg
Protein
4 g
Kalori
1608.5 kJ /
384.4 kcal
Yağ
18.8 g
Lif
1.5 g
Doymuş Yağ
10.2 g
Karbonhidrat
51.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Mini cakes
15 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std. 30 Min
Date and Nut Balls
20 Min
Pickled red onions
1 Std. 50 Min
Gluten free Classic Polish "tort"
2 Std. 25 Min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 Std.
Mini Classic Polish "torts"
2 Std. 30 Min
Date and oat milk
20 Min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 Min
Toasted muesli
1 Std. 40 Min
Protein-packed paleo loaf
1 Std. 10 Min
Hawaiian gluten-free pizza
2 Std.
Gluten Free Brownies
1 Std. 20 Min