![Espresso caramel sauce Espresso caramel sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0f50788f-6114-473b-aad7-7cf0d78ee940/Derivates/01ed8c10-113a-4afd-b272-c8d0e21bf649.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g white sugar
- 100 g brewed espresso coffee, cooled
- 1 tsp lemon juice (see Tips)
- 30 g cold butter,in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
- 130 g pouring (whipping) cream
- 1000 g water
- 1 tbsp white vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 360 g
- Kalori
- 6878.1 kJ / 1643.9 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Karbonhidrat
- 255.7 g
- Yağ
- 72.6 g
- Doymuş Yağ
- 45.4 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 109.5 mg
Alternatif tarifler
Charlotte Russe
3 Std.
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6 godz. 10 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Neapolitan pizza
1 godz. 30 min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Bananas with spiced caramel sauce
1 Std. 50 Min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 Min
Tempered chocolate
40 min
Salted caramel sauce
40 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Lemon curd (TM6)
15 min