Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 cipollotti a metà
- 1 pezzettino di radice fresca di zenzero
- 300 g di piselli surgelati
- 120 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
veya ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo farfalle
- 1 bustina di zafferano
- 20 g di burro
- 150 g di prosciutto crudo dolce a listarelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 7.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Rigatoni capricciosi
1 Std.
Fusilli tricolore
30 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Spaghetti al tonno
40 min
Penne risottate con verdure
35 min