Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di carne di vitello a fette sottili
- 3 pizzichi di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 15 g di capperi sott'aceto scolati
- 70 g di acqua
- 5 pomodorini a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 olive taggiasche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 26.1 g
- Karbonhidrat
- 0.4 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsiccia al primitivo
50 min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50 min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Scaloppine ai funghi
40 min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Petto di pollo e zucchine
50 min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Pollo alla cacciatora
50 min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Pollo con peperoni di Pontecorvo
1 godz.
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min