Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 200 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm circa)
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2038 kJ / 487 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 61.4 g
- Yağ
- 19.7 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Penne risottate con verdure
35 Min
Farfalle ai peperoni e tonno
50 Min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min
Risotto ai peperoni e tonno
40 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min
Tagliatelle mediterranee
35 Min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55min
Penne peperoni e noci
35 Min
Fusilli e melanzane
25 Min
Penne risottate funghi e speck
40 Min