Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi, puliti e a fettine
-
200
g di piselli freschi
veya 200 g di piselli surgelati - 4 salsicce di maiale (500 g circa)
- 200 g di pomodori, spellati, senza semi e a pezzi
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Karbonhidrat
- 9.9 g
- Yağ
- 41.3 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Costine in umido
1h 20min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Pollo con funghi al vino rosso
55 min
Pollo in umido ai funghi
50min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Terrine di pollo e patate (per 2 persone)
50min
Pollo alla cacciatora
50min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Pollo alla romana
1h 10min
Peperoni ripieni di carne
1h 20min
Wurstel e patate speziate
1 Std. 5 Min