Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi, puliti e a fettine
-
200
g di piselli freschi
veya 200 g di piselli surgelati - 4 salsicce di maiale (500 g circa)
- 200 g di pomodori, spellati, senza semi e a pezzi
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Karbonhidrat
- 9.9 g
- Yağ
- 41.3 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo in umido ai funghi
50 menit
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Costine di maiale alle verze
1j 20 menit
Pollo alla romana
1h 10 min
Pollo alla cacciatora
50 menit
Salsiccia in umido con lenticchie
55 Min
Coppa di maiale in umido
1j 30 menit
Pollo con salsa ai peperoni
55 Min
Agnello in umido
1j 20 menit
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10 min
Costine in umido
1j 20 menit
Spezzatino di maiale e salsiccia
1j