
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di menta fresca le foglioline lavate e asciugate
- 2 foglioline di basilico fresco lavate e asciugate
- ½ spicchio di aglio senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 15 - 20 pomodori ciliegino in quarti
- 20 g di vino bianco
- 480 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 240 g di pasta secca di farina di lenticchie (cottura 6 minuti)
- 250 g di gamberetti puliti e sgusciati
- 1 pezzettino peperoncino piccante fresco tritato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 347 kcal / 1452 kJ
- Protein
- 27 g
- Yağ
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 35.3 g
- Lif
- 7.4 g