Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di scalogno a pezzi
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni rossi, pulito e a pezzi (1 cm circa)
- 690 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- 240 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2128 kJ / 508.3 kcal
- Protein
- 28.4 g
- Karbonhidrat
- 60.7 g
- Yağ
- 16.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 289 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 Min
Penne melanzane e menta
50 min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 Min
Spaghettini ai peperoni
50 min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min
Risotto ai peperoni e tonno
40 Min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55min
Penne peperoni e noci
35 Min
Fusilli e melanzane
25 Min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 Min
Penne integrali con capperi e olive
30 Min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 Min