Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Auberginen (à ca. 200 g)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 Tomate (ca. 150 g)
- 2 grüne Spitzpaprika (ca. 100 g)
- 200 g Rinderhackfleisch
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 25 g Biber Salçası
- 1 EL Zucker zum Bestreuen
- 1200 g Wasser
- 280 g Reis
- 1 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2119 kJ / 505 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1u.
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2h
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 godz. 15 min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 10 min
Noahs süße Suppe - Aşure
11 Std. 20 Min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10 min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1u.
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min