Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g weiße Bohnen, klein, getrocknet
- 1200 g Wasser
- 1 Fleischtomate (200-250 g), geviertelt
- 2 Zwiebeln, halbiert
-
30
g Biber Salçası
veya 30 g Domates Salçası - 15 g Öl
-
300
g Lammfleisch, in mundgerechten Stücken, sehnenfrei,
veya 300 g Rindfleisch, in mundgerechten Stücken, sehnenfrei - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Zucker
- 1 Spitzpaprika, rot oder grün, in dünnen Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1128 kJ / 269 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 godz.
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1hod.
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1hod.
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 λεπτ.
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30 min.
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 λεπτ.
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 λεπτ.
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 λεπτ.
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 λεπτ.
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min