Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Feigen, getrocknet (ca. 80 g), geachtelt
-
Wasser
veya Orangensaft - Butter zum Einfetten
- 50 g Walnusshälften
- Orangenschale von ½ Orange, unbehandelt, dünn abgeschält
- Zitronenschale von 1 Zitrone, unbehandelt, dünn abgeschält
- 130 g Zucker
- 4 Eier
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen der Feigen
- 1 Prise Salz
- 120 g Granatapfelkerne (1 Granatapfel) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 695 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3h 30min
Nussplätzchen in Zuckersirup - Şekerpare
1ωρ. 20 λεπτ.
Rivani (Orangen-Grieß-Kuchen)
1 Std. 15 Min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Kaltschale für den Sultan - Padişah Hoşafı
1 Std. 30 Min
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1h
Kürbisdessert mit Walnusskrokant - Ceviz Krokantlı Kabak Tatlısı
1 Std. 30 Min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 Min
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1 Std. 15 Min
Noahs süße Suppe - Aşure
11h 20min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h