Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Feigen, getrocknet (ca. 80 g), geachtelt
-
Wasser
veya Orangensaft - Butter zum Einfetten
- 50 g Walnusshälften
- Orangenschale von ½ Orange, unbehandelt, dünn abgeschält
- Zitronenschale von 1 Zitrone, unbehandelt, dünn abgeschält
- 130 g Zucker
- 4 Eier
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen der Feigen
- 1 Prise Salz
- 120 g Granatapfelkerne (1 Granatapfel) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 695 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1sa 10 dk
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3sa 15 dk
Naturjoghurt - Ev Yapımı Yoğurt
12h
Muhallabieh
3 Std. 20 Min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35min
Joghurtkuchen - Yoğurt Tatlısı
2 Std.
Grießhelva - İrmik Helvası
1sa 25 dk
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3h 30min
Nussplätzchen in Zuckersirup - Şekerpare
1 Std. 20 Min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10min