Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Feigen, getrocknet (ca. 80 g), geachtelt
-
Wasser
veya Orangensaft - Butter zum Einfetten
- 50 g Walnusshälften
- Orangenschale von ½ Orange, unbehandelt, dünn abgeschält
- Zitronenschale von 1 Zitrone, unbehandelt, dünn abgeschält
- 130 g Zucker
- 4 Eier
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen der Feigen
- 1 Prise Salz
- 120 g Granatapfelkerne (1 Granatapfel) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 695 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kaltschale für den Sultan - Padişah Hoşafı
1h 30min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15 min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Noahs süße Suppe - Aşure
11 Std. 20 Min
Joghurtkuchen - Yoğurt Tatlısı
2h
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Olivenbörek - Zeytin Böreği
45min
Nussplätzchen in Zuckersirup - Şekerpare
1h 20 min
Pilaw mit Rosinen und Pinienkernen
40min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3h 30min