
Cihazlar ve Aksesuarlar
Cream of tomato soup
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
garlic clove1
-
onions cut into halves50 g
-
butter or olive oil30 g
-
fresh tomatoes cut into halves700 g
-
tomato paste70 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried oregano or dried mixed herbs1 tsp
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing2 - 4
-
fresh parsley leaves only1 sprig
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
205.8 kcal /
864.3 kJ
Protein
2.5 g
Yağ
16.8 g
Karbonhidrat
9.9 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
7.1 g
Sodyum
912.7 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

The Basic Cookbook
183 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda