Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Zimt
- 1 TL Nelken, gemahlen
- 2 Prisen Muskat
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1200 g Lammkeule
- 1350 g Wasser, davon 150 g lauwarm
- 50 g Honig
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Langkornreis
- 600 g Buschbohnen
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Pfeffer zum Würzen
- 60 g Butter, in Stücken
- 30 g Rosinen
- 30 g gehobelte Mandeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3011 kJ / 720 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3j 50 menit
Grüne Bohnen anbraten
25 min
Frische Artischocken
55 min
Brokkoli mit gehobelten Mandeln
15 min
Hühner-Kraft-Suppe
2h 10min
Entrecôte mit Süßkartoffel-Tarte
2h 30 min
Pfannkuchen mit Birne und Vanillejoghurt
30 min
Spargel-Antipasti
40 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25 min
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10 min
Brokkoli und Kartoffeln mit Gorgonzola-Sauce
30 min
Kreuzkümmel-Reis
25 min