Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta al vino
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 200 g di farina
- 150 g di vino bianco secco
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di porro a rondelle
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 500 g di patate pelate e a fettine sottilissime (possibilmente con la mandolina)
- 150 g di ananas fresco pulito e a pezzi (1-2 cm)
- 1 uovo
- 50 g di latte intero
- 100 - 150 g di formaggio di capra fresco morbido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1754 kJ / 419 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 58.1 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettone fagiolini e patate
1h 30 min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Torta di riso salata
2h 10 min
Torta pasqualina
2h 5 min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35 min
Lasagne valtellinesi
2h
Testaroli di farro alle noci
45 min
Focaccia pere e gorgonzola
1 Std. 55 Min
Riso in torta verde
1h 30 min
Torta alle bietole
3 Std.
Torta salata di bietole
1h
Torta di spinaci greca
1 Std. 20 Min