Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 90 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 500 g di stoccafisso, ammollato in acqua e dissalato, a pezzi (5-6 cm)
- 100 g di vino bianco, preferibilmente tipo Pigato
- 80 g di passata di pomodoro
- 100 g di olive taggiasche con nocciolo
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 8 pomodori ciliegino a metà
- 60 g di pinoli sgusciati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2263 kJ / 541 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 32.6 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettone fagiolini e patate
1hod. 30min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Baccalà alla ligure
1 godz.
Torta pasqualina
2 godz. 5 min
Baccalà alla cappuccina
55 min
Panissa
45 Min
Cappon magro
4hod. 30min
Arroz caldoso
1 godz. 10 min
Pansoti in salsa di noci
2hod.
Brandada di baccalà alla portoghese
1hod. 30min
Pandolce genovese
1hod. 30min
Brandacujun
45 Min