Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 7 oz farro
- 52 oz water, divided
- 1 lemon (approx. 5 oz)
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp freshly ground pepper, to taste
- ½ oz parsley, leaves and tender stems
- 2 oz olive oil
- ½ oz red wine vinegar
- 6 ½ oz red onions, quartered and broken into pieces, divided
- 2 oz green bell pepper, seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
- 2 oz red bell pepper, seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
- 7 oz Roma tomatoes, diced (½ in.) pieces (approx. 2 tomatoes)
- 5 oz Lebanese cucumbers, diced (½ in.), (approx. ¼ cucumber)
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only, divided
- 3 oz mixed salad greens
- 4 oz feta cheese drained, crumbled to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1191.9 kJ / 284.9 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 32.1 g
- Yağ
- 14.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 587.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Green Bean Gremolata
25 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min.
Lemon Caper Potato Salad
1 Std.
Green Shakshuka
40min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 Std.
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 Std. 15 Min