Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 sardine fresche intere eviscerate e pulite(da 15 cm)
- 5 cucchiaini di olio extravergine di oliva (½ cucchiaino per foglio)
- 5 cucchiaini di sale grosso (½ cucchiaino per foglio)
- 600 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Branzino al sale aromatico
55 min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Spiedini di polpo e patate
1 godz. 30 min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 min
Zuppa di merluzzo e cozze
50 min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1h
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Sarde a beccafico
35 min
Pizza Gourmet al nero di seppia moscardini e seppioline
3sa 20 dk
Pesce spada con fagiolini e olive
40 min