Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 sardine fresche intere eviscerate e pulite(da 15 cm)
- 5 cucchiaini di olio extravergine di oliva (½ cucchiaino per foglio)
- 5 cucchiaini di sale grosso (½ cucchiaino per foglio)
- 600 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Sarde a beccafico
35min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Calamari in umido
55min
Gamberi alla guineana
25min
Zuppa di crostacei e seppie
1h
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1h
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10min
Polpette con le sarde
25min