Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 sardine fresche intere eviscerate e pulite(da 15 cm)
- 5 cucchiaini di olio extravergine di oliva (½ cucchiaino per foglio)
- 5 cucchiaini di sale grosso (½ cucchiaino per foglio)
- 600 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10 min
Salmone al coriandolo
40 min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 min
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1h
Filetti di salmone in salsa di acetosa
40 min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 min
Polpette con le sarde
25 min
Pesce spada agrumato
35 min
Seppioline ai cavoletti di Bruxelles
1h 5min
Branzino al cartoccio
1h 10 min