Uyumlu sürümler
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rice, Broccoli and Salmon
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 20 g olive oil
- 250 g basmati rice
- 400 g broccoli florets
- olive oil, plus extra for greasing
- 4 fresh salmon fillets, skinless (125 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
Chocolate Custard
- 100 g dark chocolate (70% cocoa solids), cut in pieces
- 500 g whole milk
- 40 g caster sugar
- 20 g cornflour
- 1 medium egg
Dill Cream Sauce
- 60 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- 10 g unsalted butter
- 400 g single cream
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 ½ Tbsp tomato purée
-
2
sprigs fresh dill, leaves only, chopped
veya 1 tsp dried dill - 1 - 2 pinches dried chilli flakes, to taste (isteğe bağlı)
- 1 tsp cornflour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4790 kJ / 1144 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 72 g
- Doymuş Yağ
- 32 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 2289 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dauphinoise Potatoes
50 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Ham, Egg and Chips
30 Min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Jersey Royal Potato Salad
40 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 Min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 Std. 10 Min