Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g d'amandes décortiquées
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 150 g de courge butternut, en petits cubes
- 550 g d'eau
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 200 g de pâtes sèches, type fusilli
- 150 g de lardons
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2594 kJ / 620 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 Min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20min
Risotto à la betterave
30min
Risotto aux céréales gourmandes
30min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min