Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g d'amandes décortiquées
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 150 g de courge butternut, en petits cubes
- 550 g d'eau
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 200 g de pâtes sèches, type fusilli
- 150 g de lardons
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2594 kJ / 620 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto aux céréales gourmandes
30 min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 Min
One pot pasta brocolis-amandes
50 min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20min
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45 min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35 min
Rösti de patates douces, bacon grillé et sauce aux herbes
30 min
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45 min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min