Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa Gravy
- 100 g di carote, pelate e a pezzi
- 100 g di cipolle a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 100 g di brodo di carne
- 3 - 4 bacche di ginepro
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
Purè di patate
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 12 salsicce fresche
- 30 g di burro a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2925 kJ / 699.7 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Karbonhidrat
- 34.3 g
- Yağ
- 49.2 g
- Doymuş Yağ
- 21.2 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 2416.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40 Min
Cosce di pollo piccanti
1 Std. 50 Min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3u. 55min
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30 Min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 Min
Salsiccia al primitivo
50 Min
Manzo all'Hawaiiana
45 Min
Pollo croccante con salsa di porri
30 Min
Frittelle di banana
30 Min
Pasticcio di tortellini
1 Std. 30 Min
Patate novelle al burro e erbe
50 Min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2 Std. 10 Min