Pappardelle invernali zucca e funghi
TM6

Pappardelle invernali zucca e funghi

4.2 (24 değerlendirme)

Malzemeler

  • 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
  • 30 g di burro
  • 2 cucchiaino di sale
  • 400 g di zucca Butternut, pulita, a pezzi (2 cm)
  • 20 g di pinoli
  • 100 g di funghi champignon cremino, a fette (circa 5 mm)
  • 150 g di foglie di spinaci freschi
  • 1200 g di acqua
  • 250 g di pasta secca, tipo pappardelle
  • 1 pizzico di peperoncino rosso secco (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1821 kJ / 435.3 kcal
Protein
16.3 g
Karbonhidrat
63.3 g
Yağ
14.5 g
Doymuş Yağ
6.5 g
Lif
5.8 g
Sodyum
1.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler