Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 120 g di prosciutto crudo a listarelle
- 1 uovo
- 3 tuorli
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca, tipo pappardelle
- 70 g di panna da cucina
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2598.3 kJ / 621 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Karbonhidrat
- 64.9 g
- Yağ
- 30.2 g
- Doymuş Yağ
- 12.7 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 1137.1 mg
Alternatif tarifler
Fileja tropeani
2 Std.
Ziti al forno ragù e speck
1h
Lasagne salsiccia e mozzarella
1h 40min
Baguette ripiene
5j
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1 Std. 30 Min
Pasta panna e salmone
30 Min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 Min
Frittelle di riso
1h
Spaghetti alla checca
40 Min
Pasta alla ionica
30 Min
Pasta alla carcerata
30 Min