Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g di pasta secca corta
Pesto di rucola
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di rucola fresca, lavata
- 20 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di pomodori a pezzi
Terminare la preparazione
- 200 g mozzarella di bufala, scolata e a tocchetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1172.8 kJ / 280.3 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Karbonhidrat
- 63.9 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 698 mg
Alternatif tarifler
Pasta al pomodoro e peperoni
30 Min
Fusilli tricolore
30 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 Min
Pasta feta e pomodorini
30 Min
Spaghetti alla vesuviana
25 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Pasta fredda alla caprese
40 Min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Vermicelli aglio e olio
25 Min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 Min