Cihazlar ve Aksesuarlar
黃瓜鑲肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
6 人份
Malzemeler
-
大黃瓜 去皮,切段(約5公分)600 克
-
豬絞肉300 克
-
醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
蛋1 顆
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蟹肉棒 剝絲10 克
-
新鮮甜豌豆10 顆
-
水500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
8.9 g
Kalori
949 kJ /
226 kcal
Yağ
18.84 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
5.34 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan