Cihazlar ve Aksesuarlar
蔥爆筍絲豬肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
豬里肌肉 切絲300 克
-
醬油25 克
-
米酒1 ½ 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖1 大匙
-
香油1 大匙
-
黑胡椒粉2 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
五香粉½ 茶匙
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
蔥 切段50 克
-
熟竹筍 切絲200 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
18.8 g
Kalori
1013 kJ /
242 kcal
Yağ
14 g
Lif
2.4 g
Karbonhidrat
9.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
胃口大開下飯菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan