Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de apio, en trozos (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 84 kJ / 20 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 125 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Col rallado fino
10min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30min
Col al vapor (300 g) en cestillo
15min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Bases - Brócoli y salsa de tomate
2 Std. 5 Min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Puré de betabel
1h
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min