Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ¼ - ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 125 g Sauerrahm
-
125
g Schlagobers
veya 125 g Milch - 2 Eidotter
- 15 g Weizenmehl, glatt
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 50 - 80 g Knoblauchzehen, halbiert (siehe Tipp)
- 100 g Speckwürfel
- 2 Semmeln, altbacken, vom Vortag
- 100 g Weißwein
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- 1000 g Rindsuppe
- 1 - 2 EL Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1455 kJ / 348 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Budapester Wurstsalat
20 Min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 Std. 10 Min
Zwiebelsuppe
50 min
Leichte Käsesuppe
25 min
Almkäsesuppe mit Kräutern und geröstetem Brot
40 min
Leberreis
35 Min
Almkäsesuppe
25 min
Mini-Schaumrollen
1 godz. 40 min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Kärntner Reindling
2h 40min
Frittaten
30 min