Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger
- 250 g tomato passata
- 400 g water
- 90 g white wine vinegar
- 70 g raw sugar
- 70 g English mustard
- 30 g Worcestershire sauce
- 1 - 1 ½ tsp ground chilli
- 2 tbsp smoked paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1000 - 1200 g pork ribs (cut into 2 ribs per piece)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4131.7 kJ / 983.8 kcal
- Protein
- 57.4 g
- Karbonhidrat
- 23.8 g
- Yağ
- 73.7 g
- Doymuş Yağ
- 28.4 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 1167.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2hod. 15min
Sweet and sour pork ribs
35min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Buffalo chicken wings
45 Min
Kung Pao chicken
1h 30min
Beef ragu
1h 25min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min
Beef "Burgundy"
40min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min