Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de graines de sésame
- 4 filets de saumon frais (env. 150 g chacun)
- 75 g de sauce teriyaki
- 20 g de gingembre frais, émincé en fine lamelles
- 1450 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1650 kJ / 394 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 95 mg
Alternatif tarifler
Foie gras sous-vide
72 Std.
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5 min
Sous-vide magrets de canard
2 godz.
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 godz. 20 min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 godz. 25 min
Chili con carne cuisson lente
5h 5min
Poires sous-vide à la cannelle
2 godz. 5 min
Caramel liquide
25min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Thon sous-vide au beurre citron
30 min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min