Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Aardappel- en amandelschijf
- 100 g amandelen
- 500 g bloemige aardappelen, in plakjes (ong. 5 mm)
- 230 g havermoutdrank (ongezoet)
- 1 tl zout
- 2 tl gedroogde marjolein
- 30 g havervlokken
Tomatensaus en afwerking
- 100 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 1 verse rode peper, klein, ontpit
- olijfolie, en meer om te bakken
- 1 el bruine suiker
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 tl gemalen komijn
- zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen peper
- 400 g verse sperziebonen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2087 kJ / 500 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 11.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetarische bruine rijst
40min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 godz. 15 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Değerlendirme yok
Gestoomde aardappelkroon
Değerlendirme yok
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Değerlendirme yok
Zoete of hartige pannenkoeken
Değerlendirme yok
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Değerlendirme yok
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min