Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 stonky čerstvého kopru, otrhané špičky (isteğe bağlı)
- 300 gramů fenyklu, na kousky
- 150 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 20 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
- ½ čajové lžičky soli
- 5 - 8 kuliček růžového pepře
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porci
- Kalori
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fenyklový salát s grapefruitem
20 Min
Restovaná šalotka (350 gramů)
Değerlendirme yok
Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
Değerlendirme yok
Chřestovo - mrkvové kari
35 Min
Krémová polévka s topinambury
45 min
Polévka z batátů s rybími kousky
40 Min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40 Min
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5 min
Velikonoční křen s mandlemi
Değerlendirme yok
Pastináková polévka s dýní a jablky
45 min
Hummus s pečenou paprikou
5 min
Pappa al pomodoro
15 Min