Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce au caramel
-
250
g de sucre en poudre
veya 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, en un seul morceau
La crème chantilly au café
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 40 g de sucre glace
- 2 c. à café de café instantané
- 100 g de biscuits sablés au beurre, type sablés bretons, émiettés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2494 kJ / 597.5 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 60.5 g
- Yağ
- 37.7 g
- Doymuş Yağ
- 25.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 70.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chocolat chaud au caramel et au whisky
25 min
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12h
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Entremets chocolat, insert framboise
17u.
Sorbet pomme-cidre, sablé breton, sirop au miel et crème chantilly
5h
Gâteau de crêpes à l'orange
8 Std. 10 Min
Fraises sous-vide avec mousse au chocolat blanc
2h
Parfait au caramel
7ωρ.
Gâteau crémeux à la vanille
13 Std.
Mousse de fraise
4h 15min
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Entremets façon tiramisu
5h