Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g d'eau
- 300 g de haricots verts frais, coupés en morceaux (5 cm)
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 300 g
- Kalori
- 1213 kJ / 291 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 5.7 g
- Sodyum
- 6 mg
Alternatif tarifler
Faire sauter 400 g de poivrons
25min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 min
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25min