Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 130 g d'eau
- 1 c. à café de levure boulangère sèche
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
La farce
- 250 g de viande de bœuf, en cubes
- le jus d'1/2 citron jaune, et quelques quartiers pour la finition
- 2 c. à soupe de yaourt nature
- du sel
- du poivre moulu
-
1
c. à soupe de zaatar
veya 1 c. à soupe de thym frais - yaourt à la grecque, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 3 g
Alternatif tarifler
Fatayers aux épinards
2 godz. 5 min
Rekakats libanais
45 min
Salade fattouch
25 min
Falafels
24h
Chapati
1h 10 min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1 Std.
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 min
Fatayer au fromage et menthe
2h
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30min
Manaïches au zaatar
2h
Pad Thaï
50 min
Pain indien (naan)
1 Std. 50 Min