Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 130 g d'eau
- 1 c. à café de levure boulangère sèche
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
La farce
- 250 g de viande de bœuf, en cubes
- le jus d'1/2 citron jaune, et quelques quartiers pour la finition
- 2 c. à soupe de yaourt nature
- du sel
- du poivre moulu
-
1
c. à soupe de zaatar
veya 1 c. à soupe de thym frais - yaourt à la grecque, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 3 g
Alternatif tarifler
Brochettes de kefta
55min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h
Manaïches au zaatar
2h
Ragout de poisson angolais (Calulu)
50min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30min
Rekakats libanais
45 min
Pain libanais épicé
3h 30min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 min
Raviolis aux crevettes (Xia jiao)
1 Std. 15 Min
Tahiné maison
25min
Raviolis pékinois
1h
Dim sum "Shao mai"
1 godz. 45 min