![Spanakopitas à la feta et à l'aneth Spanakopitas à la feta et à l'aneth](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EBD55B15-1D98-410A-8214-1C773FBBC4F9/Derivates/70439e0c-f772-4fa6-bb2b-f8cd8f94c414.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g d'épinards frais
- 500 g d'eau
- 1 bouquet d'aneth frais, équeuté
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de feta
- 100 g d'huile d'olive
- 8 - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 1063 kJ / 254 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rekakats libanais
45 min
Empañadas
2h 15min
Fatayers aux épinards
1 godz. 40 min
Salade fattouch
25min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30min
Falafels
12h 45min
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13h
Minicocas tunisiennes
2h 15min
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1h
Sauce salsa
1h 25 min
Carré feuilleté thon-tomates-olives
1 Std. 20 Min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h