Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g d'épinards frais
- 500 g d'eau
- 1 bouquet d'aneth frais, équeuté
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de feta
- 100 g d'huile d'olive
- 8 - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 1063 kJ / 254 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Samoussas aux aubergines et lentilles vertes
1 godz. 5 min
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1 Std.
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1 Std.
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 Std. 20 Min
Aubergines à la bonifacienne
2h
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13 godz.
Involtini d'aubergine à la tomate
1 Std. 10 Min
Spanakopita aux épinards
1 Std. 15 Min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Samoussa aux épinards
1 Std.
Keftas grillées
45min