![Malted crème brûlée with salted caramel ice cream Malted crème brûlée with salted caramel ice cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E098680F-3DA7-449A-B39C-5176555B50C7/Derivates/3a797293-8c79-42a9-8e59-deed978e6ace.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Caramel sauce
- 250 g white sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g water
- 1 tsp lemon juice (see Tips)
- 30 g unsalted butter, chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
Salted caramel ice cream
- 500 g milk
- 150 g pouring (whipping) cream
- 25 g white sugar
- 5 egg yolks
- 1 tsp sea salt flakes
Hazelnut praline
- 220 g toasted hazelnuts, without skins
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
Crème brûlée
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 vanilla pod, seeds scraped and reserved
- 50 g malt extract
- 50 g caster sugar
- 7 egg yolks
- water, for baking
- caster sugar, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3549.9 kJ / 845.2 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 70.1 g
- Yağ
- 60.9 g
- Doymuş Yağ
- 33.9 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 199.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gin-cured ocean trout salad
30h 20 min
Choux pastry
2 godz.
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Crème pâtissière
15min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2hod. 20min
Mandarin crème brûlée
4hod. 15min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Brioche fruit tarts
4h
Crème anglaise
15min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min