Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Caramel sauce
- 250 g white sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g water
- 1 tsp lemon juice (see Tips)
- 30 g unsalted butter, chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
Salted caramel ice cream
- 500 g milk
- 150 g pouring (whipping) cream
- 25 g white sugar
- 5 egg yolks
- 1 tsp sea salt flakes
Hazelnut praline
- 220 g toasted hazelnuts, without skins
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
Crème brûlée
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 vanilla pod, seeds scraped and reserved
- 50 g malt extract
- 50 g caster sugar
- 7 egg yolks
- water, for baking
- caster sugar, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3549.9 kJ / 845.2 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 70.1 g
- Yağ
- 60.9 g
- Doymuş Yağ
- 33.9 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 199.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salted caramel sauce
40 Min
Choux pastry
2 Std.
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Pineapple passionfruit tart
4h 30min
Classic zabaglione
15 min
Crème pâtissière
15 min
Béarnaise sauce
20 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10 min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15 min