Cihazlar ve Aksesuarlar
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
Hazırlık 55 dk
Toplam 30sa 25 dk
12 portions
Malzemeler
Botrytis soaked figs
-
botrytis semillon150 g
-
caster sugar70 g
-
vanilla bean cut into half lengthways, seeds scraped1
-
cinnamon quill1
-
star anise2
-
ground nutmeg2 pinches
-
dried figs150 g
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Shortcrust pastry
-
unsalted butter chilled and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
plain flour230 g
-
salt1 pinch
-
icing sugar50 g
-
egg yolks3
Cheesecake filling
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces80 g
-
raw hazelnuts toasted40 g
-
cream cheese150 g
-
caster sugar100 g
-
sour cream100 g
-
eggs2
-
mixed peel40 g
-
brandy40 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
160.5 mg
Protein
11.2 g
Kalori
2127.7 kJ /
508.5 kcal
Yağ
25.4 g
Lif
2.8 g
Doymuş Yağ
12.1 g
Karbonhidrat
55.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Focus on Ricotta
7 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Panforte
1sa 30 dk
Haupia Pie
3sa
Rava payasam
50 dk
Goat's cheese feta roulade
2sa 45 dk
Baba ghanoush
1sa
Gluten free shortcrust pastry
1sa 40 dk
Lemon ice cream torte
48sa 40 dk
Cardamom and lime syrup cake
1sa 35 dk
Ricotta gnocchi
2sa
Gluten free lemon tart
2sa 25 dk
Amaretto biscuits
30 dk
Torta caprese (flourless almond cake)
2sa