Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de viande de bœuf à ragoût, coupé en morceaux (3 cm)
-
1
c. à soupe de moutarde à l'estragon
veya 1 c. à soupe de moutarde anglaise - 350 g d'oignons, coupés en 8-10 quartiers
- 30 g de beurre clarifié
- 20 g de concentré de tomate
- 1 - 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 3 - 3 ½ c. à café de paprika doux en poudre
- 1 - 1 ¼ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu
-
¼ - ½
c. à café de poivre de Cayenne moulu
veya ¼ - ½ c. à café de paprika fort en poudre - 1 c. à café de marjolaine déshydratée
-
200
g de fond de bœuf
veya 200 g de bouillon de bœuf - 50 g de vin rouge (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1483 kJ / 354 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 Std. 30 Min
Bœuf carottes vietnamien
1 Std. 20 Min
Mijoté de bœuf, sauce champignons
4h 10min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4 Std.
Soupe chinoise au bœuf
1 Std. 15 Min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2 Std. 45 Min
Chili con carne cuisson lente
5 Std. 5 Min
Bœuf Stroganov
55 min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 Std. 10 Min
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min
Bœuf Stroganoff
1 Std.
Irish stew
3 Std. 30 Min