Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de persil frais
- le zeste d'un citron jaune
- 2 gousses d'ail
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 gambas crues, décortiquées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 700.5 kJ / 169 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 11.3 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 228 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saumon sauce hollandaise, riz et asperges
45 Min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz
45 Min
Homard rôti et sauce au cidre
45 Min
Planche de beurre
15 Min
Vinaigrette à la vanille
Değerlendirme yok
Tagliolini au cabillaud et au combava
25 min
Sauce au poivre
25 min
Bar au caviar d'aubergine
1h 30min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Verrine de saint-jacques au chou chinois
15 Min
Lotte à la provençale
50 min
Sauce Messine
10 Min