Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte, halbiert
- 10 g Butter
- 350 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 600 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 20 g Honig
- 30 g Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 400 g Chicorée
- Öl zum Braten
- 80 g Schinken, roh, in Streifen (1 cm)
- 100 g Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1124 kJ / 269 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 menit
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 menit
Zucchinisuppe mit Minze
35 Min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40 min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 Min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 Min
Radieschensuppe
25 min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 Min
Wirsing-Käse-Suppe
45 Min
Pastinaken-Cremesuppe
45 Min