Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte, halbiert
- 10 g Butter
- 350 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 600 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 20 g Honig
- 30 g Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 400 g Chicorée
- Öl zum Braten
- 80 g Schinken, roh, in Streifen (1 cm)
- 100 g Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1124 kJ / 269 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 Min
Brokkoli-Apfel-Suppe
30 Min
Wirsing-Käse-Suppe
45 Min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50 min
Apfel-Sellerie-Suppe
40min
Spargel-Mascarpone-Suppe
35min
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45 Min
Porree-Mais-Suppe mit Schinken
35min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40min