Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Kartoffeln, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter
- 20 g Wermut, trocken
- 800 g Gemüsebrühe, flüssig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
-
1
Lorbeerblatt, frisch
veya 1 Lorbeerblatt, getrocknet - 8 Scheiben Baguette
- Olivenöl zum Beträufeln
- 250 g Endiviensalat, in feinen Streifen
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 1 EL Zitronensaft
- 80 g Ziegenfrischkäse
- 20 g Honig, flüssig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1061 kJ / 254 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 834 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1 godz. 10 min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1 godz.
Rettich mit Boz’ner Sauce
55min
Apfel-Sellerie-Suppe
40 min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Grüne Salatsuppe
40 min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 min
Apfel-Walnuss-Salat mit Staudensellerie
20min
Sauce mit rotem Radicchio
25 Min
Chicorée-Cremesüppchen
35min
Fenchelgemüse
30 min