Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Orangen, unbehandelt
- 120 g Zucker
- 30 g Orangenlikör (z. B. Grand Marnier®)
- 6 Eigelb
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1467 kJ / 350 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotweincreme
5sa 40 dk
Eierlikör-Sabayon
15 min
Limetten-Ingwer-Mousse
8ωρ. 20 λεπτ.
Zabaglione
15 min
Kaffee-Sabayon
10min
Vanille-Zabaglione
15 min
Kaffee-Sabayon
10min
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15 min
Zabaglione
15 min
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24h
Zabaglione al Prosecco
15 min
Klassische Zabaglione
15 min