Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Orangen, unbehandelt
- 120 g Zucker
- 30 g Orangenlikör (z. B. Grand Marnier®)
- 6 Eigelb
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1467 kJ / 350 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24u.
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20 min
Zabaglione
15min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20 min
Zabaglione al Prosecco
15min
Eierlikör-Sabayon
15min
Apfel-Calvados-Sorbet
5 godz. 30 min
Zabaione mit Katzenzungen
1u.
Kaffee-Sabayon
10min
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9h
Klassische Zabaglione
15min
Zabaglione
15min