Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Arancini
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 700 - 750 g di acqua
- 125 g di asparagi
- 40 g di scalogno
- 30 g di burro a pezzi
- 100 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 2 uovo
- pangrattato senza glutine q.b.
- olio di arachidi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 424.8 kJ / 101.5 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 7.2 g
- Yağ
- 7.4 g
- Doymuş Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 98.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Besciamella (senza lattosio)
10 min
Pane senza lievito
19h
Polpette di miglio con crema di fave
2h
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2h 15min
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1 godz.
Crocchette di patate
1 godz. 10 min
Zucca Acorn gratinata
2h
Cestini con crema alla zucca
2h
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 godz. 30 min
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
5h 40min
Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi
1 Std. 15 Min
Crocchette di patate e speck
3 godz. 20 min