Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ - 1 spicchio di aglio a piacere (isteğe bağlı)
-
350
g di fave fresche sgranate
veya 350 g di fave surgelate decongelate - 300 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
veya 1 cucchiaio di lievito di birra disidratato - 450 g di farina di forza (manitoba)
Farcitura
- 150 g di pecorino a scaglie
- 50 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 100 g di pancetta di maiale a fettine sottili
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 37.3 g
- Karbonhidrat
- 91.1 g
- Yağ
- 40.8 g
- Lif
- 8.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1 Std.
Pizza ai peperoni
1 Std. 55 Min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Crostello
4 Std.
Torcolo di San Costanzo
5 Std. 30 Min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Millefoglie pepe e origano
4 Std. 30 Min
Focaccia alle alici
1 Std. 55 Min
Pizza di patate alle verdure
2 Std.
Focaccia di patate
2h 50min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min