Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di baccalà (vedere consigli)
- 1500 g di acqua
- 80 g di cipolla dorata, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- ½ peperoncino piccante fresco
- 1 lime, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 250 g di farina
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 2 uova
- 40 g di latte
- 4 pizzichi di sale, a piacere
- 4 pizzichi di pepe macinato fresco, a piacere
- 1000 g di olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1536 kJ / 367 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Karbonhidrat
- 17.7 g
- Yağ
- 26.5 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Totani ripieni su crema di fave
1 Std. 30 Min
Polpetti affogati
45min
Pasticcio di baccalà
1 Std. 30 Min
Frittelle di baccalà
1 godz. 5 min
Frittelle di gamberi
1 Std.
Alici alla Reggina
45min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5 Std. 30 Min
Baccalà alla cappuccina
55 min
Mousse di baccalà
45min
Buridda alla ligure
55 min
Baccalà alla ligure
1 Std.
Baccalà fritto in pastella
1 Std. 10 Min