Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di cipolla
- 50 g di carota
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di guanciale di maiale stagionato, a cubetti
- 1 pomodoro a cubetti, senza semi e buccia
- 6 foglie di lattuga verde, a listarelle
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 100 g di cubetti di prosciutto crudo
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
veya 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 3 carciofi romani, a fette sottili
-
450
g di fave fresche sgranate
veya 450 g di fave surgelate, decongelate - ½ cucchiaino di sale
- 4 fette di pane tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1495 kJ / 357 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Karbonhidrat
- 30.9 g
- Yağ
- 17.2 g
- Lif
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa alla trasteverina
45 Min
Fave in umido
1 godz.
Zuppa di fave
50 min
Carciofi alla romana
50 min
Cicorie stufate
35 Min
Zuppa di carciofi
35 Min
Peperoni in agrodolce
30 min
Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci
1 godz.
Carciofini sott'olio
721h 20min
Trippa in bianco alla napoletana
1 godz. 30 min
Fave al guanciale
35 Min
Ceci in umido
1 godz. 30 min