Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 200 g di riso Originario (cottura 12-14 minuti)
- 8 fili di erba cipollina fresca, lavati e asciugati e tagliati sottilmente
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 40 g di succo di barbabietole
- 5 fogli di alga nori
- 8 fettine di pesce spada (adatto per l'uso a crudo)
- di zenzero in agrodolce, a piacere
- salsa di soia, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 988 kJ / 236 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 43.7 g
- Yağ
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2h 30min
Sushi di verdure raw
8h 30min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 dk
Piña Colada
15min
Shao mai di gamberi al vapore
1h 15min
Involtini vegan estivi
45 dk
Uramaki (per 1 persona)
1h 30min
Sushi misto (per 1 persona)
10 Std. 30 Min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15min
Arancini ai frutti di mare
2h
Hosomaki
2h
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min