Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 200 g di riso Originario (cottura 12-14 minuti)
- 8 fili di erba cipollina fresca, lavati e asciugati e tagliati sottilmente
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 40 g di succo di barbabietole
- 5 fogli di alga nori
- 8 fettine di pesce spada (adatto per l'uso a crudo)
- di zenzero in agrodolce, a piacere
- salsa di soia, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 988 kJ / 236 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 43.7 g
- Yağ
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo alla Cantonese con verdure
25 min
Sushi donuts
50 menit
Zuppa harira marocchina
40 min
Noodles con gamberi e avocado
35 Min
Hosomaki
2j
Uramaki (per 1 persona)
1j 30 menit
Sushi misto (per 1 persona)
10hod. 30min
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50 menit
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1h 10 min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2j 30 menit
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2j
Sushi di verdure raw
8 godz. 30 min