Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)

Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)

4.9 54 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 25sa 20 dk
6 portions

Malzemeler

Pear sorbet
  • pears ripe, peeled, halved and cored (approx. 600 g - see Tips)
    4
  • vanilla pod seeds scraped and reserved
    ½
  • lemon juice
    4 tsp
  • water for sous vide
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder (see Tips)
    30 g
  • caster sugar
    120 g
Butterscotch panna cotta
  • gelatine sheets
    3
  • ice cold water for soaking (approx. 350 g)
  • brown sugar
    70 g
  • golden syrup
    90 g
  • pouring (whipping) cream
    325 g
  • milk
    150 g
Caramel sauce
  • brown sugar
    100 g
  • thickened cream
    100 g
  • lemon juice a few drops
  • hokey pokey (honeycomb), to serve (see Tips)
  • fresh raspberries to serve
  • fresh mint leaves only, to decorate (optional)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 144.8 mg
Protein 3.6 g
Kalori 2539.4 kJ / 604.6 kcal
Yağ 26.6 g
Lif 3.8 g
Doymuş Yağ 17.1 g
Karbonhidrat 87.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...