Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pear sorbet
- 4 pears, ripe, peeled, halved and cored (approx. 600 g - see Tips)
- ½ vanilla pod, seeds scraped and reserved
- 4 tsp lemon juice
- water, for sous vide
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder (see Tips)
- 120 g caster sugar
Butterscotch panna cotta
- 3 gelatine sheets
- ice cold water, for soaking (approx. 350 g)
- 70 g brown sugar
- 90 g golden syrup
- 325 g pouring (whipping) cream
- 150 g milk
Caramel sauce
- 100 g brown sugar
- 100 g thickened cream
- lemon juice, a few drops
- hokey pokey (honeycomb), to serve (see Tips)
- fresh raspberries, to serve
- fresh mint, leaves only, to decorate (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2539.4 kJ / 604.6 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 87.7 g
- Yağ
- 26.6 g
- Doymuş Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 144.8 mg
Alternatif tarifler
Salted caramel sauce
40min
Steamed white chocolate cheesecake
25 godz. 20 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35 min
Portuguese-style custard tarts
40min
Sable choux with lime ganache
26h
Lemon curd (TM6)
15min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Lemon meringue pie
3h
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Butterscotch sauce
10 Min
Steamed orange puddings
1h 25min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min