Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pear sorbet
- 4 pears, ripe, peeled, halved and cored (approx. 600 g - see Tips)
- ½ vanilla pod, seeds scraped and reserved
- 4 tsp lemon juice
- water, for sous vide
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder (see Tips)
- 120 g caster sugar
Butterscotch panna cotta
- 3 gelatine sheets
- ice cold water, for soaking (approx. 350 g)
- 70 g brown sugar
- 90 g golden syrup
- 325 g pouring (whipping) cream
- 150 g milk
Caramel sauce
- 100 g brown sugar
- 100 g thickened cream
- lemon juice, a few drops
- hokey pokey (honeycomb), to serve (see Tips)
- fresh raspberries, to serve
- fresh mint, leaves only, to decorate (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2539.4 kJ / 604.6 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 87.7 g
- Yağ
- 26.6 g
- Doymuş Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 144.8 mg
Alternatif tarifler
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Crème pâtissière
15min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Lemon and white chocolate lava cakes
30 min
Portuguese-style custard tarts
40 Min